Leren pitchen met workshop Succesvol Samenwerken

De workshop ‘Succesvol samenwerken met het bedrijfsleven’ was zeer geslaagd. Met als insteek Begrijpen = Raken hebben de deelnemers gezamenlijk en onder begeleiding van het bedrijfsleven gewerkt aan een succesvolle pitch. Deze nieuwe aanpak Beursvloer werd met veel enthousiasme ontvangen.

Diverse maatschappelijke organisaties gingen na een korte introductie met tips en aanwijzingen aan de slag met het concreet maken van hun hulpvraag. Een hulpvraag die duidelijk en goed te begrijpen is, zal de ondernemer weten te raken en uitnodigen tot het leveren van een bijdrage aan het desbetreffende project. De deelnemers zijn uitgenodigd om met de opgedane kennis hun hulpvraag te verbeelden middels een korte video.

Ondernemers en directeuren bedrijfsleven gaan straks op pad met de projecten en aanvragen van de diverse maatschappelijke partijen. Het idee hierachter is dat ondernemers elkaar uitnodigen om een uitdaging vanuit het maatschappelijk veld aan te gaan.

Met speciale dank aan: Perspectief en Rabobank Harderwijk.